Street Week 2022

Efter förra årets lyckade streetweek där vi kom på 3e plats i ProTouring deltar vi i år igen. Med en del uppgraderingar i bakaxeln kan vi ladda på mer i starten och hoppas på förbättrade tider. Följ oss på instagram:  Team139streetweek

Street Week 2021

V8 Center deltar i Street Week 2021 under V28 med en -72 Firebird. I bilen sitter en turbokonverterad L83 motor med 6L80E låda från en 2016 Silverado som körs på E85 från Goatfuels. Även styrsystemet är från donatorbilen, mappad med HP Tuners. Följ teamet på instagram, Team139streetweek

Sponsorer:

V8center återförsäljare för HP Tuners

 

HP tuners är ett snabbt växande företag i tuningbraschen som nu även expanderar i europa. De jobbar ständigt för att förbättra och utvecka sina produkter där några färska exempel är introduktionen av standalone dataloggning och tillgång till Europeiska och Japanska bilar, bland annat VW och Mercedes.

V8center är auktoriserad återförsäljare och lagerhåller HP tuners MPVI2 interface, credits samt uppgraderingar för snabb leverans. Inom kort kommer ni även kunna uppgradera Er MPVI interface till MPVI2 lokalt då vi kommer hantera denna med flera tjänster som erbjuds av HP Tuners. Med vår långa erfarenhet av att använda just HP tuners för mappning och datalogging kan vi även ge support i tuningfrågor.

Ta kontrollen över er motor och växellåda. Stäng av stöldskydd och system som inte används för konverteringar. Stäng av DoD, ändra varvstopp och hastighetsbegränsningar, ta bort vridmomentsbegränsningar, optimera tändning och bränsletabeller, justera växlingar och lockup, lägg till etanolsensor, turbo, kompressor i ert OEM motorstyrsystem mm. Möjligheterna är oändliga!

Klicka på bilden för att komma till produkterna.

 

Renoveringskit

I samarbete med en stor amerikansk leverantör kan vi erbjuda skräddarsydda renoveringskit till de flesta amerikanska motorer. Kit kommer läggas upp löpande i webshopen. Kontakta oss om ni söker något som inte finns upplagt.