V8center återförsäljare för HP Tuners

 

HP tuners är ett snabbt växande företag i tuningbraschen som nu även expanderar i europa. De jobbar ständigt för att förbättra och utvecka sina produkter där några färska exempel är introduktionen av standalone dataloggning och tillgång till Europeiska och Japanska bilar, bland annat VW och Mercedes.

V8center är auktoriserad återförsäljare och lagerhåller HP tuners MPVI2 interface, credits samt uppgraderingar för snabb leverans. Inom kort kommer ni även kunna uppgradera Er MPVI interface till MPVI2 lokalt då vi kommer hantera denna med flera tjänster som erbjuds av HP Tuners. Med vår långa erfarenhet av att använda just HP tuners för mappning och datalogging kan vi även ge support i tuningfrågor.

Ta kontrollen över er motor och växellåda. Stäng av stöldskydd och system som inte används för konverteringar. Stäng av DoD, ändra varvstopp och hastighetsbegränsningar, ta bort vridmomentsbegränsningar, optimera tändning och bränsletabeller, justera växlingar och lockup, lägg till etanolsensor, turbo, kompressor i ert OEM motorstyrsystem mm. Möjligheterna är oändliga!

Klicka på bilden för att komma till produkterna.